Huub ter Haar
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.zinincommunicati

Aantal bijdragen: 1

Huub ter Haar

Onze samenleving verandert. Chronisch zieken willen meer dan het stabiliseren van klachten. Ondernemers zoeken verzekeraars die verder kijken dan hun winst. Consumenten wensen voeding die niet alleen goedkoop is.

Kleinschalige initiatieven als broodfondsen, energiecoöperaties en stadslandbouw zijn een signaal dat mensen verbondenheid, zelfsturing en duurzaamheid belangrijk vinden.

Mijn missie is om deze behoefte naar een menselijke maat en kwaliteit te professionaliseren, door diensten en producten te introduceren die de veerkracht van mensen en hun leefomgeving versterken.

Ik ontwikkel integrale oplossingen met eenvoud, die uitgaan van eigen kracht en breed geaccepteerd worden. Mijn inclusieve manier van kijken heb ik ontwikkeld als theoloog, communicatiedeskundige, pedagoog, ondernemer, auteur en als innovatiecoach.

Als co-ondernemer gedij ik goed in onderwijs, gezondheidszorg, sport, wonen en groen. Mijn kwaliteiten zijn inzetbaar bij projectontwikkeling en -management, positionering, communicatie, training & coaching en mediacontacten. Ik voeg een scherpe blik toe, een doorleefde visie en een lange adem, die leidt tot uitvoering en aantoonbaar resultaat.

Voorbeelden
• In zeven jaar tijd heb ik de acceptatie van homo’s in de sport geagendeerd. Samen met de John Blankenstein Foundation maak ik het thema nu bespreekbaar binnen sportbonden en verenigingen.

• Met het programma ’Herstelcirkel in de wijk’ bied ik mensen met diabetes meer vitaliteit en de maatschappij een afname van zorgkosten.

Toon volledige bio
x
x