Herman Bosman
Organisatie:
Werkwijzen
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:

Aantal bijdragen: 9

Herman Bosman

Herman Bosman (1958) is een van de oprichters en eigenaren van Werkwijzen. Zij dragen door performancecoaching en talentontwikkeling van professionals, teams en leidinggevenden bij aan professioneel werkgedrag en organisatieontwikkeling.

Herman is afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding (CALO). Daar heeft hij geleerd mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Tijdens zijn studie post-HBO bedrijfskunde en later in verschillende management- en bestuursfuncties, heeft hij ervaren in welk krachtenspel mensen in organisaties opereren. Op verschillende manieren heeft hij daar sturing en leiding aan gegeven.

Door zijn sterke communicatieve vaardigheden en zijn no-nonsensementaliteit is Herman een sterke schakel tussen management en werkvloer. Herman verbetert niet de effectiviteit ván de organisatie, maar mét de organisatie. Hij is in staat mensen te mobiliseren en in te zetten, en met hen heldere resultaten te bereiken.

Herman heeft een scherp oog voor talent en talentontwikkeling. Op basis van gesprekken en observaties is hij in staat, samen met medewerkers, hun talent te vinden en uit te kristalliseren. In de performancecoaching wordt dat talent ingezet om businessresultaten te bereiken en het professsioneel werkgedrag verder te ontwikkelen.

Toon volledige bio
x
x