Organisatie:
CP Factory
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
http://www.cpfactory

Aantal bijdragen: 48

Hans Doorenspleet

Er zijn zo veel overwerkte managers, die het niet zo goed meer weten hoe verder te gaan.
Er zijn zo veel ongelukkige medewerkers, die alleen nog maar blij kunnen zijn omdat ze nog een baan hebben.

Wat een verspilling! Dit is helemaal niet nodig. Natuurlijk is niet ieder probleem even op te lossen, maar in veel gevallen is de oplossing beslist mogelijk. Er zijn zo veel oorzaken waardoor het niet lekker loopt. Het vinden van deze oorzaken, het bespreekbaar maken en deze problemen opruimen is de kern van wat ik doe.

Daarnaast is er nog een hele categorie aan kleinere hindernissen, die binnen een bedrijf sterk verstorend kunnen zijn, maar onoplosbaar lijken. Een beetje hulp van een buitenstaander kan hierbij voor kleine wondertjes zorgen.

Oplossingen via grote reorganisaties, fusies, schrappen van managementlagen e.d. zijn de traditionele manieren van oplossen dan dit soort problemen. Dit kan anders, goedkoper, minder ingrijpend op de organisatie. Het is gebaseerd op het in co-creatie weer goed laten functioneren van de bestaande organisatie.

Ik ben gespecialiseerd in managementvraagstukken, prestatieverbetering vanuit de interne organisatie. Bij interne organisatie bedoel ik zowel de harde als de zachte kanten en de interactie daartussen. Ik ben een onderzoeker en veranderaar. Ik kan de vinger op de zere plek leggen en dit op een goede, prettige manier bespreekbaar maken om vervolgens gezamenlijk een veranderaanpak op te stellen. Deze aanpak kan ik vervolgens met veel enthousiasme en daadkracht begeleiden.
Informatievoorziening, cyclisch sturen, evenwichtig sturen, (middel)lange termijn denken, optimaal gebruik maken van je medewerkers zijn mijn thema's. (Re)vitalisering van de organisatie.

De vorm waarin ik dit doe, noem ik organisatiecoaching. Dit betekent dat uw wensen, uw problemen, leidend zijn. Echt maatwerk, gebruik makend van de kennis en ervaring binnen uw onderneming. Gericht op handelen, actie: het moet ergens toe leiden!

Wilt u uw veranderproces succesvol vorm geven, of is er sprake van een veranderproces dat niet of niet lekker loopt, bel me voor een vrijblijvend gesprek. Nummer +316-50501018.

Wanneer moet u iemand anders bellen en niet mij?
· Als u alleen wilt horen wat u prettig vindt
· Als u vindt dat anderen moeten veranderen maar zelf niet bereid bent om te veranderen
· Als u denkt dat alles volgens een vooraf bepaald patroon moet verlopen en niet tegen onzekerheid kunt
· Als u zelf geen bijdrage wilt leveren aan het proces. Het proces is iets van de organisatie en niet iets van de consultant. Wilt u echt iets bereiken, dan moet u zelf aan de slag.
· Als u niet houdt van een beetje humor op z’n tijd

Toon volledige bio
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of