Han Oei
Organisatie:
Ruimte voor Veranderen | Oei voor Groei
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.oeivoorgroei.nl

Aantal bijdragen: 2

Han Oei

Als bewustmaker, perspectiefbieder en ruimteschepper begeleid ik organisaties en hun professionals en leidinggevenden bij organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Door bewustzijn en ruimte te creëren voor het realiseren van datgene wat zij werkelijk willen. Door goed te luisteren naar aanwezige patronen en potentieel en het versterken van professioneel en persoonlijk leiderschap. Zodat organisaties duurzamer waarde creëren en hun mensen productiever en gelukkiger zijn.

Hoe zou het zijn als...

-> jij en jouw organisatie wendbaar en veerkrachtig kunnen spelen op de veranderende omgeving?
-> jij in staat bent vernieuwingen wel te laten slagen?
-> jij jouw mensen kan leiden vanuit verbinding en vertrouwen in plaats vanuit controle en angst?
-> jouw team(s) het optimale uit samenwerking halen?
-> jouw talenten en die van jouw collega's (h)erkend worden zodat productiviteit stijgt en verzuim vermindert?

Ik ben graag uw sparringpartner en coach om de volgende stap te maken. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat.

Je krijgt een betrokken begeleider, die meer dan 15 jaar business ervaring meebrengt in organisatieadvies, coaching en procesbegeleiding in zowel de profit als non-profit markt. Mijn kracht ligt in het vermogen om in korte tijd de essentie te raken en perspectieven met elkaar te verbinden ten dienste van het beoogde resultaat. Vanuit ratio en intuïtie. Altijd met respect en vanuit de visie dat de veranderkracht bij de betrokkenen zelf ligt.

Na ruim 13 jaar voor een internationaal adviesbureau te hebben gewerkt heb ik in 2010 Oei voor Groei opgericht en in 2014 Ruimte voor Veranderen en Leef je Talent. Aangezien ik geloof in de kracht van samenwerking participeer ik in samenwerkingsverbanden zoals Ruimte voor Veranderen en Coaching Nederland.

Verbinden? Neem contact op via [email protected] of bel 0633794681. Ik sta altijd open voor een inspirerende ontmoeting.

Toon volledige bio
x
x