Guido van de Wiel
Organisatie:
Wheel Productions
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.wheelproductions

Aantal bijdragen: 11

Guido van de Wiel

drs Guido J.L. van de Wiel (1972) is schrijver van managementboeken, executive coach en trendwatcher. Na zijn loopbaan bij trainingsbureau Outing Holland en organisatieadviesbureau Berenschot is hij in 2008 zijn eigen bedrijf Wheel Productions gestart.

Nadat hij de afgelopen jaren meerdere malen genomineerd is geweest als Trendwatcher of The Year (met een shortlistnominatie in 2013 voor Futurist of the Year) is hij eind 2015 uitgeroepen tot Trendwatcher of the Year 15-16. Hij is auteur van o.a. 'Innoveerkracht', 'Teams van de toekomst' (i.s.m. Jaco van der Schoor), 'Organiseren met toekomst', '8 essentiële stappen voor leiders van de toekomst' (i.s.m. Michael Jongeneel) en 'Cirkel van verandering' (i.s.m. Steffan Seykens).
Daarnaast is hij hoofdredacteur van het platform www.duurzaamnieuworganiseren.nl en vaste coach voor Rotterdam School of Management, Erasmus University.

In het verleden is hij gastdocent geweest aan Universiteit Nyenrode en Universiteit Leiden over onderwerpen als organisatiecultuur, stakeholdermanagement en overheid 2.0. Hij is verbonden aan Verdraaide organisaties, aan De Veranderbrigade, Outing Holland en HRcommunity.

Zie www.wheelproductions.nl

Toon volledige bio
x
x