Organisatie:
De Dwarsdenkerij
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 2

Guido Thys

Recent kwam Guido Thys weer in het nieuws bij het verschijnen van zijn boek "Opzouten! de 8 disrupties die klanten van u verwachten". Het is het eerste boek over klanten ooit, dat vanuit het standpunt van de klant geschreven is.
Al meer dan vijfentwintig jaar is hij een vertrouwde, vaste waarde in het Nederlandse bedrijfsleven.
Hij weet letterlijk elk publiek aan het lachen te brengen, te inspireren en vooral ook aan het denken te zetten. Met de onvolprezen Workshop Klanten Wegjagen (meer dan 1.000 keer gehouden). Met Keuzes, zijn haarscherpe analyse van de omgeving waarin ondernemers ondernemen. Met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, een hartstochtelijk pleidooi voor (intern) ondernemerschap. Met 8erlijk management, hoe u 19de eeuwse managementpraktijken beter snel kunt vervangen door 21ste eeuw leiderschap.
Dit is meteen ook de essentie van de unieke mix die hij te bieden heeft: de Belgische aanpak van eenvoudige en met humor doorspekte redeneringen, een wetenschappelijke vorming en een ongeëvenaarde kennis van ondernemerschap en bedrijfsleven.
Onze dagelijkse (werk)wereld ziet er daarom altijd anders uit wanneer Guido Thys hem beschrijft dan wanneer we er zelf naar kijken. Hij is een dwarsdenker. Waar anderen analyseren, biedt hij de synthese. Wanneer iedereen in vastgeroeste gewoontes gevangen zit, tovert hij alternatieve paden tevoorschijn. Terwijl trendwatchers en experts vertellen wat er in de wereld aan de hand is, laat hij zien wat u ermee/eraan kunt doen.
Als geen ander weet hij de vinger te leggen op actuele brandonderwerpen in bedrijven en organisaties en komt hij met een aangepaste maatwerkpresentatie. Zijn doel: mensen losmaken uit de status quo en anders laten denken over omgang met klanten en met elkaar, management en leiderschap, ondernemen in de 21ste eeuw.
Na meer dan 2.400 lezingen, workshops en seminars voor 285.000+ deelnemers en toehoorders in 4 talen en in 18 landen kunt u erop vertrouwen dat hij ook úw boodschap op een impactvolle wijze kan overbrengen.

Toon volledige bio
x
x