Etienne Jager
Organisatie:
IN Consulting
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.hcg.net

Aantal bijdragen: 4

Etienne Jager

Drs. Etienne Jager MC (1974) is sinds 2007 eigenaar van Organisatie Adviesbureau IN Consulting in Den Haag.

Etienne is bedrijfseconoom. Hij studeerde Internationational Management aan de Hanze University en volgde daarna de opleiding Bedrijfseconomie (Marketing en Management Organisatie) aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In 2004 behaalde hij zijn postdoctorale opleiding Management Consultancy aan de RSM Erasmus Universiteit.

Hij werkte o.a. voor meerdere bedrijven/organisaties in de private en publieke sector. Na enige tijd als associate partner aangesloten te zijn bij Holland Consulting Group en bij CORDES Organisatie Advies & Ontwikkeling in Amsterdam is hij momenteel als directeur/eignaar verbonden aan Organisatie Adviesbureau IN Consulting in Den Haag.

De adviesopdrachten en projecten die hij uitvoert, hebben te maken met de inrichting van processen, klantbediening en de effecten daarvan op organisatie, cultuur en systemen. Hij richt zich daarbij vooral op strategieformulering en implementatie d.m.v. concrete (klantgerichte) acties.

Etienne Jager is kerndocent Strategisch Management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en verzorgt (post)doctoraal onderwijs aan verschillende onderwijsinstituten. Hij publiceert met enige regelmatig over diverse organisatievraagstukken.

Specialties: Strategie-ontwikkeling, -implementatie, Organisatie-ontwerp, Klantgerichtheid.

Lid van de Orde voor Organisatiekundigen en -Adviseurs (OOA)

Toon volledige bio
x
x