Erik Seveke
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.globalorange.nl

Aantal bijdragen: 11

Erik Seveke

Erik Seveke is medeoprichter van GlobalOrange, verantwoordelijk voor advisering & realisatie van maatwerk it oplossingen voor zijn klanten.


Software ontwikkeling en applicatiebeheer zijn voor mij twee belangrijke tools, maar mijn drijfveer is het creëren van waarde voor mijn klanten door IT slim in te zetten.
Ik ben trots op de waarde die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben en het bedrijf dat ik samen met mijn collega's in de afgelopen jaren heb mogen opbouwen. Dit heeft onder andere geresulteerd in een nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

We hebben inmiddels een specialiteit opgebouwd op het gebied van service oriented architecture (SOA), complexere maatwerk software en refactoring van oudere maatwerk software, wat ons verzekert van zeer interessante klanten en projecten.

Hieronder enkele 'vragen' die wij veel in de markt tegenkomen en waar we via ManagementSite regelmatig aandacht aan zullen besteden:

Kiest u voor 'off the shelf' of maatwerk software?
Kiest u voor open source of commerciële software?
Hoe kan ik als bedrijf mijn Time to Market verbeteren?
Wat te doen met mijn ongedocumenteerde verouderde applicaties?
Is mijn bedrijf in staat om optimaal invulling te geven aan de Customer Journey: het aanbieden van de juiste content, op het juiste moment, via de juiste devices ?
Kan mijn IT niet veel goedkoper?
Hoe maak ik een roadmap om van 'GOOD' naar 'GREAT' te komen?

Heeft u interessante content voor de rubriek ICT & Internet? We zien uw bijdrage graag tegemoet!

Toon volledige bio
x
x