Eddy Scheffer
Organisatie:
TFC
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 10

Eddy Scheffer

Eddy Scheffer is waarschijnlijk de enige echt onafhankelijke management consultant. Bij vraagstukken waar onafhankelijkheid een kritische factor is, brengt hij voor zijn werk geen honorarium in rekening.

Zijn advisering is gericht op eindverantwoordelijken van ondernemeningen, met de nadruk op continuïteitsvraagstukken: herstructurering, fusies & overnames, turnarounds, opvolging, financiering, etc. In lijn met zijn rol als strategisch adviseur liggen zijn activiteiten inzake counselling van CEO’s.

Decennialang verwierf Eddy met zijn bureau Amsterdam Consulting Group reputatie in met name de food & agro business, maar zijn werkzaamheden strekten zich ook naar andere sectoren (sport, zakelijke dienstverlening, consulaten, opleidingen, retail) en internationaal, via netwerken in Europa en zuidelijk Afrika. In Kaapstad zette hij een eigen strategische adviespraktijk op. Eddy is als vaste adviseur verbonden aan TFC, dat zich richt op HRD advisering, opleidingen van HR professionals en distributie van trainingsmedia.

Toon volledige bio

Consultancy humor

Wordt er genoeg gelachen in organisaties? De beste moppen over adviseurs en hun opdrachtgevers

Trotse leiders

Velen weten wat goed leiderschap is maar waar vinden we het?

x
x