Diane nijs
Organisatie:
Breda University of Applied Sciences

Aantal bijdragen: 1

Diane nijs

Dr. Diane Nijs is Lector Imagineering en Sociale Innovatie aan Breda University of Applied Sciences in Nederland en mede-oprichter van ‘Raad van Verbeelding’ in Belgie. Ze promoveerde in 2014 in Groningen (Faculty of Business and Economics) op de Imagineering Design Benadering.
Diane leeft al 34 jaar (letterlijk) in 2 werelden. Als Lector Imagineering werkt ze in Breda, ze woont in het noorden van Antwerpen. Ze is ook al 30 jaar actief als consultant in beide landen op het vlak van het ‘Designen voor Evolutie’.
Op dit moment geeft ze reeds 4 jaar leiding aan de transformatie in zorg en welzijn bij Surplus, een grote speler in het zuiden van Nederland.
Daarvoor werkte ze mee als consultant aan de rebranding van Stad Antwerpen en Ketnet (KetnetCool, Ketnetkrant). Ze begeleidde projecten van de bibliotheken in Nederland, de revitalisering van stadscentra in Limburg (B), de merkontwikkeling van Breda, complexe vraagstukken bij de Provincie Noord-Brabant (NL), imagineering bij KLM, ANWB, Center Parks.

Toon volledige bio
x
x