Daan van der Weele
Organisatie:
Academie voor MiddenManagement
Twitter:
Volg
Website:
www.avmm.nl

Aantal bijdragen: 2

Daan van der Weele

Ik ben partner in de AvMM, Academie voor MiddenManagement. De rode draad in mijn professionele leven is die van het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik werk nu als coach, adviseur, interim manager en trainer aan het ontwikkelen van organisaties en hun middenmanagement en ik geloof dat betrokkenheid van mensen leidt tot duurzame verandering.

Wij werken voor organisaties in de Zorg, het Onderwijs en het MKB. Onze missie is het talent van het middenmanagement verder te ontwikkelen waardoor organisaties succesvol worden in het implementeren van hun strategie.
Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende interventies, waarvan LEGO®Serious Play® en Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken) twee belangrijke zijn. Deze methodes garanderen input van alle mensen die betrokken zijn bij het onderwerp dat op tafel ligt: dat maakt dat implementatie van verandering een natuurlijk onderdeel wordt van (bedrijfs-)processen.

Ik heb 20 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan ruim 10 jaar als leidinggevende. Daarna ben ik een aantal jaren managementtrainer en consultant geweest met de aandachtsgebieden leiderschap, loopbaanontwikkeling en veranderen. In 2005 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb ik interim-management gedaan en advieswerk.

Toon volledige bio
x
x