Cynthia van der Zwan
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 12

Cynthia van der Zwan

Cynthia van der Zwan is sinds 2010 associate partner bij Holland Consulting Group.

Als psycholoog heeft zij de afgelopen tien jaar brede ervaring opgedaan op het gebied van gedrag en gedragsverandering binnen organisaties.

Na haar studie Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden heeft Cynthia zich een aantal jaar verdiept in menselijk gedrag vanuit gezondheidskundig oogpunt. Binnen een arbodienst maakte zij als geregistreerd A&O-deskundige onderdeel uit van het team met kerndeskundigen. Zij gaf hier advies op het gebied van arbeidsbeleving en het omgaan met werkdruk en ziekteverzuim door managers en medewerkers.

In 2005 trad Cynthia in dienst als organisatieadviseur bij Holland Consulting Group. Vanuit deze rol heeft zij de afgelopen jaren vele managers en teams begeleid in trajecten gericht op cultuurverandering en teamontwikkeling. Tevens geeft zij trainingen op het gebied van coachen en leidinggeven en verzorgt zij individuele ontwikkelings- en coachingstrajecten. Het helpen van mensen om zichzelf en anderen in beweging te krijgen is hierbij voor haar een grote drijfveer.

Toon volledige bio
x
x