Cees Harmsen
Organisatie:
Mindsetter
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.mindsetter.nl

Aantal bijdragen: 10

Cees Harmsen

Ik ben mindsetter, trainer, spreker en schrijver over de kracht van authentieke personal branding. Personal Branding betekent voor mij: de creatie van een uitstekende reputatie bij een gewenste populatie. In tegenstelling tot vele vooroordelen is het geen ‘ik-verhaal’ over hoe fantastisch je wel niet bent. Personal branding is juist een ‘wij-verhaal’ over onderscheidend presteren en je omgeving verrijken met ideeën, inzichten en inspiratie. Een (h)echte relatie aangaan met je doelgroep, die de ruimte biedt om je eigenheid en expertise te tonen en daarmee je doelgroep een memorabele ervaring te bieden.

Personal Branding is van belang voor alle professionals en organisaties die hun werk blijvend onder de aandacht moeten brengen. Denk aan wetenschappers, beleidsmakers, politici, journalisten, advocaten, architecten, vormgevers, kunstenaars en (startende) ondernemers. Voor al deze mensen luidt het advies: ‘wees je eigen merk en geloof in je eigen merk. Maak zichtbaar waarin je uniek en onderscheidend bent. Communiceer op welke wijze je waarde toevoegt aan je omgeving. Overwin je bescheidenheid en maak aanspraak op de waardering die je verdient.

Ik maak gebruik van de positieve psychologie, om het thema personal branding te verdiepen. Ik verricht wetenschappelijke onderzoek en vertaal de opgedane inzichten naar praktische toepassingen voor professionals. Mijn doel daarbij is een onderscheidende bijdrage te leveren aan de effectiviteit van zelfstandige professionals op de arbeidsmarkt.

Toon volledige bio
x
x