Carel Jan van den Wildenberg
Organisatie:
Zuid Organisatie Ontwikkeling
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.z-o-o.nl

Aantal bijdragen: 6

Carel Jan van den Wildenberg

Na mijn studie bedrijfskunde in Groningen heb ik vijftien jaar op management- en directieniveau gewerkt voor Europese en Amerikaanse bedrijven. Na mijn Masters in Consulting aan de Erasmus Universiteit ben ik gaan werken als zelfstandig organisatie adviseur. Mijn expertise ligt op het gebied van organisatieontwerp, concurrentiestrategie en leiderschapsvragen.

Vanuit Zuid Organisatie Ontwikkeling heb ik reeds tientallen raden van bestuur en directies ondersteund bij het hernieuwen van hun strategie en het doorvoeren van grootschalige, kritische of complexe veranderingen.

In het strategieproces begeleidt ik de omgevingsscan, breng ik mijn kennis en ervaring op gebied van concurrentiestrategie in en zorg ik dat groter deel van de organisatie inbreng heeft in het proces.

Een doordacht ontwerp van het veranderproces en de effectieve ondersteuning van uw leidinggevenden zorgen ervoor dat de strategische vernieuwingen en verbeteringen gerealiseerd worden.

Regelmatig stel ik samen met de leiding vast dat het gedrag in de organisatie niet meer past bij de ontwikkelingsfase of bij de eisen van een van de stakeholders. In dat geval ondersteun ik de organisatie bij het realiseren van bedrijfsbrede gedragsverandering met interventies die zich bewezen hebben in organisaties van meerdere duizenden mensen.

Toon volledige bio

Crisis helpt!

Interview met Caroline Princen, lid RvB ABN AMRO bank.

x
x