Callista Roelofs
Organisatie:
Waanbrekers
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.waanbrekers.nl

Aantal bijdragen: 53

Callista Roelofs

Callista Roelofs is auteur van het e-bood 'Breek uit de waan van de dag' waarin je leest hoe je in 5 stappen bereikt wat er ECHT toe doet. Vraag het gratis aan op www.waanbrekers.nl.

Callista is een bevlogen ondernemer, die enthousiasme, interesse in mensen en resultaatgerichtheid met elkaar combineert om een verschil te maken met haar werk. Ze is geïnteresseerd in persoonlijke verandering, groei en diepgang. En gelooft dat het belangrijk is dat mensen daaraan vorm geven.

Callista weet dat de waan van de dag vaak veel bepaalt. En ook dat deze doorbroken moet worden voor wie een verschil wil maken. Ook als het druk is. Ook als het crisis is. Ook als de omgeving tegenwerkt.

Haar klanten zijn bevlogen professionals die de organisatie waar ze werken, verder willen helpen. Onder deze professionals ziet zij ook leidinggevenden, ondernemers en directeuren. Ze verlangen ernaar om hun tijd en talent in te zetten om een meerwaarde te leveren aan hun organisatie en hun klanten. Maar het lukt ze onvoldoende om deze bevlogenheid vorm te geven in de dagelijkse praktijk. Callista helpt ze om het toch te doen. Zo helpt zij hen om de Waanbrekers te worden die daadwerkelijk het verschil maken met het werk dat ze doen.

En zo is zij bezig om háár droom te realiseren: een mooiere wereld, waarin we allemaal uit het leven halen wat erin zit, door onze tijd en talent in te zetten voor onze oprechte ambities.

Als HR-manager, verander- en teammanager bij de overheid deed ze ruime ervaring op in het ontwikkelen en geven van trainingen en het begeleiden en coachen van medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook gaf ze leiding aan teams en projecten en organiseerde ze themadagen voor management en medewerkers.

Ondertussen bleef ze zichzelf scholen in het begeleiden van processen van persoonlijke groei en verandering. Als HBO-gecertificeerd communicatietrainer en coach, is ze daar inmiddels een kei in.

In 2008 startte ze haar eerste bedrijf, dat 2 jaar later werd voortgezet als Waanbrekers, om professionals bij uiteenlopende organisaties te helpen hun doelen te bereiken.

Toon volledige bio
x
x