Bart van Baarsen
Organisatie:
Arjuna
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.arjuna.nl

Aantal bijdragen: 2

Bart van Baarsen

Opgeleid als landbouwkundig ingenieur ben ik in de ICT-sector gerold, waarin ik 20 jaar heb gewerkt. Eerst als trainer, later als adviseur en eindigend als directeur van ICT-opleidingsbedrijven. In 1997 begon ik mijn eigen bedrijf Arjuna Telecom Training, met op het hoogtepunt 4 vrouw personeel en 20 freelancers, gericht op de grote ICT-afdelingen en bedrijven.
Vanaf mijn 20ste ben ik gevormd en geïnspireerd door het gedachtegoed van Mooji en Eckard Tolle. Hierdoor leerde ik de stilte en mijn grotere Ik kennen en ook hoe om te gaan met mijn schaduw- kanten. De grootste leerschool was het leven zelf. Het volwassen leren omgaan met moeilijke situaties, verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en te gaan staan voor wie ik in essentie ben en daarnaar te durven handelen, was en is een intensieve leerweg. In mijn eigen bedrijf en in mijn relatie kwam alles bij elkaar en sindsdien leer ik spiritualiteit en aardse zaken te integreren.

Vanaf 2001 coach ik. Ik ben 10 jr als senior coach geregistreerd geweest bij Nobco/EMCC . Als coach ben ik gespecialiseerd in visievorming, wat-wil-ik, wat-kan-ik, welke-vorm-past-bij-mij vragen, zowel zakelijk als prive, waarbij ik in overleg creatieve middelen inzet om voorbij ons denken te komen.
Begin 2008 ben ik gecertificeerd in CADT, waardoor ik competentiemetingen en assessments uitvoer vanuit een Jungiaans gedachtegoed, waarbij kerncompetenties en aangepast gedrag competenties onderscheiden worden. In mijn werk als assessor werk ik met masculiene en feminiene kwaliteiten en competenties. Zie ook www.arjuna.nl.

Toon volledige bio
x
x