Arjan Lautenbach
Organisatie:
PIO, Partner In Ontwikkeling
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel

Aantal bijdragen: 2

Arjan Lautenbach

Arjan Lautenbach (1971) is organisatie-ontwikkelaar, trainer en coach. Mede-oprichter en partner bij PIO, Partner In Ontwikkeling. En initiatiefnemer van Ontwikkeljeverder.nl.

Vanuit zijn achtergrond in Marketing én Sociale- en Organisatiepsychologie, en als internationaal gecertificeerd NLP trainer (ABNLP), richt hij zich op het ontwikkelen van hoe mensen in organisaties leiden, samenwerken en ondernemen. En in het bijzonder op de rol en positie van de middenmanager. Omdat hij juist daar in organisaties nog teveel onbenut potentieel ziet. En het zijn missie is om 'eruit te halen wat erin zit'.

"Het vanaf een nog niet volledig uitgekristalliseerde klantbehoefte gezamenlijk bouwen aan onderscheidende, op maat gesneden verander- en ontwikkelprogramma’s is mijn passie en mijn kracht. Graag co-creëer ik met u leer- en veranderprocessen die het verschil maken. En draag ik bij aan de duurzame ontwikkeling in uw organisatie. Mijn steentje bijdragen aan de veranderingen die u of uw organisatie nodig heeft: dáár kijk ik geinspireerd naar uit! Ik spreek u graag snel hierover."

Toon volledige bio
x
x