Alexandra van Smoorenburg
Organisatie:
Twitter:
Volg
LinkedIn:
Bekijk profiel
Website:
www.devrijplaatscoac

Aantal bijdragen: 11

Alexandra van Smoorenburg

Hi! Mijn naam is Alexandra van Smoorenburg. Ik heb een expertisebureau op het gebied psychosociale arbeidsbelasting in Amsterdam.
Concreet bieden wij conflict- en re-integratiebegeleiding bij meervoudige problematiek en hoge (afbreuk)risico's. Met onze unieke integrale werkwijze zetten we vol in op het bereiken van win/winuitkomsten voor werknemer, werkgever en overheid.
Daarnaast verzorgen we lezingen, workshops en trainingen op het gebied van zelfsturing en conflicthantering, en inspiratiedagen voor hoger management voor het ontwikkelen van stimulerend conflictbeleid.
We werken met name in de Zorg- en Welzijnsector in de regio Amsterdam

Samen met Paul Sträter ontwikkelde ik De Vrijplaats®, een innovatieve dienst voor conflictoplossing en re-integratie op basis van zelfsturing. De Vrijplaats® werd in 2009 door Syntens (Econ. Zaken) als een sociale innovatie erkend.

Auteur van ‘Benut je Conflict met het Vrijplaatsspel’: een conflictcoaching tool voor vertrouwenspersonen, geestelijk verzorgers en vrijwilligers, exclusief verkrijgbaar via deelname aan de gelijkgenaamde training.

Initiatiefnemer van het Amsterdamse vrijwilligersproject 'Vrijplaats Amsterdam: gratis conflictcoaching voor minima'.

Vind je mijn bijdragen op de ManagementSite interessant? Abonneer je dan op mijn tweewekelijkse gratis E-zine ‘Ontstressen in Zorg en Welzijn’ met daarin artikelen over de mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten van omgaan met conflict, werkdruk en werkstress. Inschrijven kan via mijn website: http://www.devrijplaatscoach.nl.

Toon volledige bio
x
x