LOF
Organisatie:
Website:
www.lofmagazine.nl

Aantal bijdragen: 1

LOF

Lof. Maakt het verschil (m/v)
Lof is 5 jaar geleden ontstaan vanuit de gedachte om vrouwen en organisaties te inspireren om op een andere manier naar werk en privé te kijken. In de afgelopen jaren hebben we met een positieve toonzetting aandacht gevraagd voor dit onderwerp en geïnspireerd met onder andere Lof Magazine, Lof Events, Rolmodellen en de Loflist.
De komende 5 jaar gaan wij het verschil maken in onze samenleving. Wij gaan worklife integration werkelijk realiseren. Een maatschappij beeld waarin de verschillende waardering van werk en privé verdwenen is. Waarin de pijplijn van vrouwelijk talent voortdurend gevuld is. En mannen en vrouwen samen tot hun volledige ontwikkeling komen, hun ambities kunnen waarmaken. Niet alleen in werk en het maken van carrière, maar ook in het gezinsleven en de maatschappij. Waar waardering de belangrijkste (Lof)factor is. Dat doen we met eigen publicaties, inspireren, onderzoeken, bijeenkomsten en projecten om een echte omslag in organisaties te realiseren.
Tal van organisaties hebben zich inmiddels aangesloten bij Lof en werken samen aan een samenleving waarin we gezamenlijk nu en hier het verschil maken.
Iedereen verdient Lof

Toon volledige bio
x