Voor de vijfde keer organiseert Lof de Next Role Model verkiezing. Welke man/vrouw met ambities is authentiek, een klankbord binnen de organisatie, doelgericht, initiatiefrijk en altijd op zoek naar kansen om zich te ontwikkelen? Kortom: wie is de leider van de toekomst?

De Lof Next Role Model verkiezing wil lof zwaaien naar mannelijke en vrouwelijke rolmodellen, die vanwege hun persoonlijk leiderschap een inspiratiebron zijn voor werkende ouders. Mannen en vrouwen die succesvol zijn in het combineren van hun ambities op zowel zakelijk vlak als binnen gezin en maatschappij. Rolmodellen zijn zeer belangrijk voor de doorstroom van talent; het is dus essentieel om ze bewust te maken van hun belangrijke functie. En dat is precies wat Lof Next Role Model beoogt.

Wie brengt persoonlijk leiderschap het best tot uiting? Lees verder en maak kennis met achttien inspirerende finalisten en stem hier op het beste paper.

—————————————————————

Hier volgen de publieks papers:

 1. Leiderschap: de uitdaging tussen ambitie(s) en realiteit in tijden van crisis’

Vacatures met selectiecriteria die 80+% overeenkomen en keiharde functie-eisen domineren de huidige arbeidsmarkt en houden sollicitanten in haar greep. Deze opmerkelijke vacature denotatie staat synoniem voor de richting die door managers is ingezet. Is de huidige werkgeversmarkt een luxe of risico?

Kloontje
Mijn stelling is dat de ruime arbeidsmarkt werkgevers in een luxe en zelfs…